PODRIEM DIR QUE SÓC APRENENT D' ESCRIPTORA , PENSO QUE EM FALTA MOLT PER APRENDRE.

SOBRE AQUEST OFICI TANT APASSIONANT I CREATIU , A MI SEMPRE M' HA AGRADAT ESCRIURE , EL QUE

NO SÉ , ÉS SI SÓC BONA O NO , PERÒ FAIG EL QUE VULL ACTUALMENT , ESCRIURE!!!.

VAIG PRESENTAR-ME A UN PREMI DE LITERATURA I IL.LUSTRACIÓ INFANTIL APEL.LES MESTRES .

QUEDAN SELECCIONADES COM A FINALISTES AMB EL CONTE TIM, TOM I TUGA. LA

IL.LUSTRADORA JUDITH MORALES I JO MONTSE JANER I MORTE .

VERITABLEMENT HA TINGUT UNA EXCEL.LENT ACOLLDA, ACTUALMENT ES TROBA A TOTES LES BIBLIOTEQUES DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA I GIRONA, TAMBÉ A LA COOPERATIVA ABACUS DE BARCELONA , CORNELLÀ DE LLOBREGAT, PERÒ QUASIBÈ ESTÀ EXHAURIT,VULL FER UNA SEGONA EDICIO BEN AVIAT. TAMBÉ ESTARÀ PROXIMAMENT A LA LLIBRERIA EXCEL.LENTS C/ RAMBLA DE CATALUNYA, 15.


HE ESCRIT NOUS CONTES , QUE ESTAN ACTUALMENT A LA FACULTAT DE PSICOPEDAGOGIA PER DONAR - ME EL SEU PARER , QUE JO TROBO PROU IMPORTANT , ON VERITABLEMENT HI HA EXPERTS EN EL TEMA DE LA LECTOESCRIPTURA , QUE ELS MEUS LLIBRES TENEN UNA BASSANT PEDAGÒGICA MOLT IMPORTANT , COM A PROFESSORA QUE HE SIGUT D' INFANTIL I PRIMARIA, DURANT VINT ANYS I TAMBÉ PROFESSORA DE CATALÀ .

COFIO QUE TROBARÉ ALGUNA EDITORIAL COM LA BARCANOVA PER EJEMPLE , QUE PER MI ES UNA DE LES MILLORS , QUE ME' LS PUBLIQUI , MÉS ENDAVANT, SI DÉU VOL.

JO NO PARO MAI D ' ESCRIURE, ÉS EL QUE MÉS M 'AGRADA , COM JA HE DIT .

QUAN COMENCES AMB AQUEST ART, ES TORNA UNA NECESSITAT I QUAN MÉS ESCRIUS MÉS GANES

EN TENS DE FER- HO , PER TRANSMETRE LES TEVES IDEES : POSITIVES , COSTRUCTIVES ,

POTENCIANT EL RESPECTE ,LA COL.LABORACIÓ LA SOLIDARITAT I LA LLIBERTAT

HUMANA PRINCIPALMENET.


JA US ANIRÉ EXPLICANT TOT ALLÒ QUE VAGI PUBLICANT I TAMBÉ ANIRÉ ESCRIVINT EN EL MEU BLOG PER COMPARTIR LES MEVES IDEES DE TEMES D' ACTUALITAT, JA EM DIREU SI ESTEU D' ACORD O NO .

I SI ALGÚ H A LLEGIT EL MEU CONTE ALS SEUS FILLS , EM PODRÀ DIR EL QUE LI HA SEMBLAT .

VALE!!!, EM FARÀ MOLTA IL.LUSIÓ LLEGIR ELS VOSTRE COMENTARIS .PARLANR D' UN ALTRE TEMA, EM PREOCUPA QUE L ' AVE ARRIBI A PASSAR PEL MIG DE LA CIUTAT , SERÀ UN PERILL PER TOTS ., LLEGIU EL MEU COMENTARI AL RESPECTE SI US INTERESSA.

SI ANTONI GAUDÍ , HO VEIES NO SÉ QUE LI PASSARIA , ABANS PASSAVEN TRAMVIES PERÒ NO L' AVE , AIXÒ ES INTOLERABLE TOTALMENT, LA SAGRADA FAMÍLIA CORRE PERILL DE CAURE .

FINS AVIAT , QUE SIGUEU FELIÇOS I TINGUEU MOLTA PAU , US HO DESITJO DE TOT COR .


This entry was posted on 3:35 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.